Flesjbek is erg blij met onderstaande sponsors. Dankzij hun bijdrage(n), kunnen we hard werken aan het volgen van onze passie.


logo-advizaak
Advizaak is groot in kleinschalig advies; van ieder advies wordt zaak gemaakt.

Naast het geven van adviezen leveren zij ook diensten op het gebied van administratie / boekhouding en belastingzaken. Onder het motto “Groot in kleinschaligheid” richten zij zich met name op particulieren, het MKB, zzp’ers, starters, maatschappen, stichtingen en verenigingen. Persoonlijke aandacht staat bij hen hoog in het vaandel. Op basis van deskundigheid en een jarenlange ervaring bouwen zij met u een relatie op, waarbij aspecten als vertrouwen, respect en kwaliteit een voorname rol spelen.

Zij bieden kwaliteit en dat tegen een scherpe prijs!

Bedankt John!


Santiline Antiek & Brocante heeft vele unieke antieke, brocante of vintage vondsten die, origineel of gerestyled, perfect passen in de huidige moderne interieurs.

De passie van Santiline is het beste uit oude vondsten halen; zij zien het als ‘redden’ van vergeten of wegkwijnende spullen. Die krijgen weer een nieuwe functie en je geeft ze de allure terug van vroeger. Sommige zijn prachtig in originele staat en andere geven we een nieuwe frisse look met onze krijtverf. Kom gerust eens kijken; klik HIER voor een kijkje in onze webwinkel en U bent van harte welkom voor bezichtigingen bij ons thuis. Mail of bel ons even voor een afspraak. De koffie staat klaar!

Bedankt Petrie!


In een landelijke omgeving, even buiten Etten-Leur staat wijn- en aspergeboerderij De Santspuy van de familie Sweep.
Hier draait alles om de mooie dingen van het leven.
Verse kwaliteitsproducten, gezond en lekker eten.
Ze houden van hard werken en van alles wat ze ervoor terugkrijgen.
Familieweekend, teamuitje of bedrijfsactiviteit plannen?
Wilt u iets heel moois ervaren en meemaken hoe de asperges gestoken worden? Met eigen ogen zien hoe de druiven rijpen? Zet de hakken in het Brabantse zand en beleef De Santspuy in al zijn elementen. Kom te voet, met de auto of op de fiets en bestel een lekker bakje koffie met taart of een kom verse aspergesoep. Als u met een grotere club komt is het heel fijn als u even belt van te voren.
De Santspuy, Zandspui 45
4873 LZ Etten-Leur
E-mail: info@desantspuy.nl     Tel: 076-5264230


Kleding-accessoires en cadeauwinkel NO 9, Langendijk 9, 4819 ES Breda.

No 9. is zich bewust dat de consument meer wil dan alleen een verkoop punt. Zij willen een persoonlijke benadering en dat is precies wat No 9 zo leuk vindt om te doen.

Bedankt Judith Zomerdijk-Sengers!


Ook voor het jaar 2019 is het ons gelukt om via de Gemeente Breda een cultuursubsidie te verkrijgen. Wij zijn hier erg blij mee.  Ook dit helpt ons in het volgen van onze passie.

Bedankt Gemeente Breda!