Flesjbek is erg blij met onderstaande sponsors. Dankzij hun bijdrage(n), kunnen we hard werken aan het volgen van onze passie.


logo-advizaak
Advizaak is groot in kleinschalig advies; van ieder advies wordt zaak gemaakt.

Naast het geven van adviezen leveren zij ook diensten op het gebied van administratie / boekhouding en belastingzaken. Onder het motto “Groot in kleinschaligheid” richten zij zich met name op particulieren, het MKB, zzp’ers, starters, maatschappen, stichtingen en verenigingen. Persoonlijke aandacht staat bij hen hoog in het vaandel. Op basis van deskundigheid en een jarenlange ervaring bouwen zij met u een relatie op, waarbij aspecten als vertrouwen, respect en kwaliteit een voorname rol spelen.

Zij bieden kwaliteit en dat tegen een scherpe prijs!

Bedankt John!


Santiline Antiek & Brocante heeft vele unieke antieke, brocante of vintage vondsten die, origineel of gerestyled, perfect passen in de huidige moderne interieurs.

De passie van Santiline is het beste uit oude vondsten halen; zij zien het als ‘redden’ van vergeten of wegkwijnende spullen. Die krijgen weer een nieuwe functie en je geeft ze de allure terug van vroeger. Sommige zijn prachtig in originele staat en andere geven we een nieuwe frisse look met onze krijtverf. Kom gerust eens kijken; klik HIER voor een kijkje in onze webwinkel en U bent van harte welkom voor bezichtigingen bij ons thuis. Mail of bel ons even voor een afspraak. De koffie staat klaar!

Bedankt Petrie!


Ook voor het jaar 2020 is het ons gelukt om via de Gemeente Breda een cultuursubsidie te verkrijgen. Wij zijn hier erg blij mee.  Ook dit helpt ons in het volgen van onze passie.

Bedankt Gemeente Breda!