Flesjbek

Wij zijn een muziektheater uit Breda met 19 enthousiaste zangers en zangeressen die professioneel worden begeleid door onze inspirerende dirigent Adri Hubregtse en pianist Anton Nuijten. We zijn een gezellige, hechte groep en bestaan nu uit 6 mannen en 13 vrouwen.

Muziek

Wij zijn liefhebbers van een breed repertoire in onderscheidende en afwisselende muziekstijlen. Van swing, popsongs, rock ’n roll, gouwe ouwe, tot ballads en humoristische cabaretstijlen, kortom eigenlijk alles passeert de revue wel een keer! Een groot deel van onze nummers worden speciaal voor ons muziektheater gearrangeerd door professionals uit het vak.

Bewegen

Stilstaan is achteruitgang en dat willen we niet!! Dus bewegen we! Onze uitstraling en presentatie vinden we net zo belangrijk als de vocale prestatie. Andere presentaties dan we gewend zijn, te denken valt aan kruisbestuivingen met andere groepen, prikkelen onze creativiteit.

Het publiek verveelt zich geen moment bij optredens van ons dynamisch muziektheater; het gevarieerde repertoire gecombineerd met een unieke choreografie kan soms bijzondere emoties oproepen.

Sfeer

Niet te vergeten de lol die we hierbij hebben! Wij willen gezelligheid en een behoorlijk artistiek niveau samen laten gaan. Een mix van serieus werken en een ‘prettig gestoorde gezelligheid’. De passie voor muziek, zingen en theater verbindt ons, maar het plezier tijdens het repeteren en zeker ook na afloop maakt de band sterker. Na afloop gezellig bij elkaar onder het genot van een hapje en een drankje voor wie zin heeft; onze ‘derde helft’.

Bestuur

Het bestuur van Flesjbek bestaat uit:

Petrie de Wit-Nugteren  voorzitter

Trees Korving-van der Pas  secretaris

Hilde Belgraver  penningmeester

Frank Brosens  technische zaken